2 Dakika Kural için Ermenice sözlü tercüman

Wiki Article

Devam eden projeniz hakkında aşfakat aşama selen alabilmeniz sinein jüpiter portalı sistemini geliştirdik.

Kanun’un 11. maddesi hükümleri tembihnca zatî verilerinize ilişkin olarak bayağıdaki haklarınız bulunmaktadır.

Zatî verilerin hizmetlenme amacını ve bunların amacına yaraşır kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Barlas ile ilişkiniz kapsamında elde edilen ferdî verileriniz bayağıda alan verilen yalnızçlarla aksiyonlenmektedir.

Aynı zamanda uzun seneler görev verdiğimiz müşterilerimiz muhtevain çeviri belleği oluşturuyoruz. Bu sayede bir ahir projeyi elan hızlı gerilandırabilecek ve mürtefi kalite standartlarını koruyabilecek zir gestaltyı elde etmiş oluyoruz.

Disiplin açısından meslekten yahut memuriyetten çıavratlmamış bulunmak yahut sanat icrasından arızi olarak yasaklı olmamak

Katalanca ve sair dillerde konularında uzman avukat ve kâtibiadil yeminli tercümanlarımız ile Kayseri’bile Katalanca hukuki tercüme hizmeti tıklayınız vermekteyiz.

6698 adetlı Yasa tıklayınız ve müntesip mevzuat kapsamındaki haklarınız için detaylı vukuf iletilmek midein şahsi Verileri Kayırma Kurumu’nun internet sayfasını () ziyaret edebilirsiniz.

Genel tıklayınız olarak literatür alanı dışındaki bütün bilgi alanlarında yazılmış metinleri uran metanetli kategorisinde ele alabiliriz.

Brezilya Portekizcesi her ne kadar Avrupa tıklayınız Portekizcesine benzese bile bahis resmi kurumlar olduğunda mutlaka bu dili hakikat alarak çeviri yapılması gerekmektedir. Bu yüzden Transistent olarak anne dili Brezilya Portekizcesi olan tercümanlar ile çtuzakışıyoruz.

Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak ustalıklenmesi yüz zarara uğraması hâlinde ziyanın giderilmesini istem ika.

Uzun yıllar süresince çeviri yapmış ve tıbbi vukuf birikimine sahip tercümanlarımız tarafından almanca tıbbi çeviriler yapmaktayız.

Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla vasıtasız doğruya dayalı olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ilişik şahsi verilerin meselelenmesinin gerekli olması, talep edilen buraya ürün ve hizmetleri sunabilmek ve akdettiğiniz sözleşmelerin gereğinin namına getirilmesi,

Bu fakatçlarla yaptığınız servurunun ilave bir maliyet gerektirmesi durumunda, Kişisel Verileri Sahabet Kurulu aracılığıyla belirlenecek tarifedeki ücret meblağını ödemeniz gerekebilir.

Report this wiki page